"Бабло - баблом, але ж і накази патрона з рашки треба виконувати" - Богдан Буткевич

"Бабло - баблом, але ж і накази патрона з рашки треба виконувати" - Богдан Буткевич

Про Деркача, галущенка та пряму російську агентуру у Зе-владі, звільнення Кудрицького, повну сраку та екс-очільника ГУР.

Підкинув мені ютюб в рекомендаціях інтерв'ю екс-очільника ГУР МО Валерія Кондратюка у мосейчук.

Ну, думаю, ладно, пересилю свою "любов" до цієї мадам - заради екс-очільника ГУР гляну. І от прям сильно не пожалкував.

В принципі раджу передивитися - там дуже багато цікавого. Наприклад, про підрив "Північних потоків" - прям моїми словами. Що хто б це не зробив - але ці люди врятували країну.

І про те, чи ризикне пуйло вдарити ядеркою, якою так лякає. І про Червінського.

Але мені найбільше зайшла частина про Деркача. Старого рашистського агента. Який й досі зберігає вплив на своїх людей.

При чому, Кондратюк уточнив, на кого саме. І це - прям суперважливо.

Адже екс-головний розвідник країни чітко вказує на прізвище Галущенка і його шобли. Чітко каже, що Міненерго і досі називають "Міністерством деркача". Що Галущенко і ко навіть підчас війни допомагають рятувати пряму деркачівську агентуру з числа своїх підлеглих. Відправляючи її у фейкові відрядження за кордон, щоб врятувати від НАБУ.

І продовжує в цілому впливати на атомну галузь.

А тепер давайте згадаємо, як саме через "Енергоатом" побудована пряма чорна схема кешу для ОП. Про яку всі колеги журналісти, особливо Юрій Ніколов та Тетяна Ніколаєнко, та і я сам, шановна Olga Kosharna, криком кричимо вже кілька років.

І просто ще раз осягнемо - дякую Кондратюку за відвертість та чіткі визначення. Прямі ставленики російського високопоставленого агента допомагають діючій владі красти бабло і планують його красти далі. Тобто, ставленики російської агентури допомагають рубати чорний кеш владі. Тим самим, повністю контролюючи її й тримаючи за тестикули.

А зараз шобла галущенка, за прямої допомоги Банкової, намагається з'їсти очільника "Укренерго" Кудрицького. Останню непідконтрольну їм ланку в енергосистемі України. Адже він заважає схематоз на атомці поширити на всю енергетику.

Адже НКРЕКП - вже теж під контролем галущенка. Тож, доїсти Кудрицького - і вуаля, можна під крики про необхідність ядерної енергетики пиляти бабло.

Так ось, енергосистема. Яка є основною ціллю рашистів не тільки в плані її нищення. О ні. Впевнений на 400 % - однією з головних цілей путінської агресії є не дозволити нашій енергосистемі стати частиною європейської системи. І всім засобами приєднати нас назад, до російської.

А хто ж у лютому 2022 р. в супершокових умовах керував процесом приєднання нашої системи до європейської? Правильно - Кудрицький. Якось ще цікавіше тепер виглядає постійна атака галущенка і ко на нього в цьому світлі, правда? Бабло - баблом, але ж і накази патрона з рашки треба виконувати. Тим більше, він якраз вже у Совфед РФ балотується, серйозна людина.

Дурний Зе думає, що він через зручних ефективних менеджерів єрмака контролює енергетику. Насправді, її пробують знову взяти під контроль рашисти. Через людей Деркача.

Про яких той-таки Кондратюк дуже правильно підмітив, що навряд вони раптом навіть після 24.02.2022 змінили свого патрона та політичну орієнтацію.

Тож, от вам і обіцяна на початку повна срака.

А інтерв'ю гляньте. Не заради мосейчук, звичайно. Посилання - в першому каменті.