Бабусині страви: "Аджика в мультиварці"

Бабусині страви: "Аджика в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 3 кілограми помідор
  • 4 кілограми солодкого перцю
  • Чотири пекучих перцю
  • 100 мілілітрів 10% оцту
  • 100 мілілітрів соняшникової олії
  • 5 столових ложок цукру
  • 1.5 головки часнику
  • 4 столових ложки солі

  • Спосіб приготування:

    Овочі чистимо, миємо. Видаляємо насіння із солодкого перцю.
    Помідори ріжемо середніми шматками і пропускаємо разом з солодким перцем через м'ясорубку.
    Переливаємо помідорову суміш у чашу для мультиварки. Включаємо на дві години режим * гасіння *.
    Пропускаємо в окрему миску через м'ясорубку часник з пекучим перцем. З пекучого перцю насіння видаляти не потрібно.
    За 20 хвилин до готовності помідор додаємо до них пекучий перець, часник, оцет, сіль, соняшникова олія з цукром. Перемішуємо все ретельно і накриваємо кришкою.
    Після цього розливаємо аджику по банках, закручуємо їх і ставимо на зберігання в прохолодне місце.