Бабусині страви: "Аджика з кабачків"

Бабусині страви: "Аджика з кабачків"

Інгредієнти:

  • кабачки 1 кг
  • морква 2 шт.
  • цибулини середні 4 шт.
  • часник 1-2 голівки
  • томатна паста 4 ст. л.
  • рослинна олія 50 г
  • сіль
  • перець

  • Спосіб приготування:

    1. Пропустіть кабачки, моркву, цибулю через мясорубку.

    2. Розігрійте глибоку сковородку, влийте олію, викладіть перемелені овочі і тушкуйте 20 хвилин.

    3. За 10 хвилин до закінчення тушкування додайте сіль, перець і розтертий часник.

    4. Томатну пасту розведіть в 1 ст. л. води. Полийте отриманою сумішшю овочеву масу, перемішайте і протушіть ще 5 хвилин.

    Їсти потрібно охолодженою.