Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для початку, підсушити в духовці або мікрохвильовій печі горіхи. Потім розмолоти в кавомолці. При бажанні, можна залишити кілька горішків для прикраси печива.
Яєчні білки з цукром - збити міксером в міцну піну.
У збиті білки всипати мелений мигдаль і ретельно перемішати лопаткою до однорідної консистенції.
Готову масу помістити в кондитерський мішок і висадити печива на лист, покритий пергаментом.
Важливо дотримуватися відстані між печивом (1,5-2см. Один від одного), тому що під час випічки маса збільшується.
Випікати амаретті в розігрітій до 180 град. духовці протягом 10-15 хв. Потім посипати цукровою пудрою і зберігати в сухому місці.