Бабусині страви: "Апельсинові реберця"

Бабусині страви: "Апельсинові реберця"

Інгредієнти:

  • реберця
  • апельсин -1-2 шт (в залежності від розміру)
  • лимон -1 шт
  • сіль і перець
  • сухі спеції (за бажанням)-орегано, базилік
  • оливкова олія
  • барбекю соус (за бажанням)

  • Спосіб приготування:

    Вичавити сік з апельсина і лимона (краще з м'якоттю). Додати сіль, перець, сухі спеції і ол. масло. Дати постояти.

    Реберця промити, зняти плівку з внутрішньої сторони.

    Намазати апельсиновим маринадом, з двох сторін. Дати постояти. Укласти на деко.

    Запікати в духовці, при Т 190-200 гр. приблизно годину, але все буде залежати скільки ви робите реберець. Якщо залишився маринад, постійно поливайте їм. Можна раз-другий і перевернути.

    Якщо ви хочете додати трохи копченого присмаку, хвилин за 10-ть до вимикання злегка намажте пензликом барбекю соусом.