Бабусині страви: "Апельсиновий торт з морозива"

Бабусині страви: "Апельсиновий торт з морозива"

Інгредієнти:

  • апельсин: 1 шт.
  • згущене молоко: 1/2 банки
  • бісквітне печиво (або бісквіт): 300 г.
  • ванільне морозиво: 400 г.
  • вершкове масло: 5 ст. ложок

  • Спосіб приготування:

    1. Печиво подрібнити в блендері. Розтопити вершкове масло і додати до крихти. Ретельно перемішати і викласти масу у форму. Утрамбувати по дну і сформувати бортики.

    2. Вичавити з апельсина сік і змішати зі згущеним молоком за допомогою блендера. Додати туди ж морозиво і збити до консистенції сметани.

    3. Вилити отриману суміш у форму з коржем, поставити в морозилку на 4 години. Можна прикрасити шматочками апельсина.