Бабусині страви: "Ароматні крильця"

Бабусині страви: "Ароматні крильця"

Інгредієнти:

  • Для маринаду:
  • майонез: 1 пачка
  • сіль, перець
  • італійські трави
  • суха зелень
  • приправа для курки(тільки трави - без косервантів і смакових добавок)
  • часник за смаком
  • Для крилець:
  • курячі крильця: 10 шт
  • олія для змащування

  • Спосіб приготування:

    Змішати складові маринаду, часник порізати на маленькі шматочки. Крильця опустити в маринад та часник і залишити маринуватись на ніч в холодильнику в мисці під закритою кришкою. На наступний день витягнути крильця, розігріти духовку до 180 градусів. Накрити деко фольгою, змастити фольгу олією та викласти крильця разом з маринадом та шматочками часнику. Запікати 1 годину.