Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1) Вимийте і просушіть курячі грудки. Поріжте на шматочки.
2) Покладіть курку, лимонну траву, листя лайма, перець в 3л каструлю. Залийте бульйоном і довести до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин.
3) В той же час помийте сухі гриби, помістіть їх в миску і залийте гарячою водою,щоб вони були повністю занурені у воду. Відставте на 15 хвилин.
4) Процідіть гриби, дрібно наріжте, покладіть у бульйон і варіть все разом ще 15 хв.
5) Приготуйте окремо рисову локшину з'являтимуться на упаковці.
6) Очистіть і наріжте кубиками цибулю. Почистіть часник і поріжте дрібно кінзу.
7) Розігрійте сковороду, додайте кокосове масло, лук і видавіть часник. Коли цибуля стане м'яким, додайте пасту каррі. Підсмажуйте протягом 2 хвилини постійно помішуючи. Додайте кокосове молоко, перемішайте і тушкуйте суміш протягом 2 хвилини.
8) Коли ароматний бульйон буде готовий, вийміть листя лайма, лимонну траву і перець. Додайте кокосову зажарку. Варити все разом ще 2 хвилини. Вимкніть вогонь.
9) Розподіліть рисову локшину по глибоких тарілках, залийте супом з куркою і грибами, посипте нарізаною кінзою. Подавайте в гарячому вигляді!