Бабусині страви: "Біг бургер Гриль чікен барбекю"

Бабусині страви: "Біг бургер Гриль чікен барбекю"

Інгредієнти:

  • Свіжі булочки з кунжутом 4 шт
  • Філе індички або курки 600 гр.
  • Салат айсберг 100 гр.
  • Огірки мариновані 3 шт
  • Помідор стиглий і великий 1 шт.
  • Цибуля хрустка 4 ч ложки з гіркою.
  • Сир Чеддер плавлений 8 скибочок
  • Бекон 4 довгих скибочки
  • Соус Барбекю 4 ст ложлкі
  • Для маринаду:
  • Паудер турмерик (куркума) 1 ч ложка з гіркою.
    Оливкова олія 4 ст ложки.
    Масло волоського горіха 2 ст ложки.
    Білий винний оцет 1 ч ложка.
    Суміш перців, сіль.


  • Спосіб приготування:

    Птицю вимити, нарізати порційно і відбити молоточком в пакеті. Дуже зручно і головне чисто.
    Далі замаринувати відбивні, додавши до них всі інгредієнти для маринаду.
    Гарненько перемішати і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
    Помідор і огірочки ріжемо тонкими кружечками.
    Бекон ріжемо впоперек на 2 рівні частини.
    Салат миємо й рвемо руками.
    Далі обсмажити філе індички на сковороді з 2 сторін до золотистого кольору і готовності м'яса. Смажимо приблизно 10хвилин.
    На окремій сковороді обсмажуємо бекон з 2 сторін до рум'яної скоринки.
    Булочки розрізаємо вздовж на 2 частини.
    На нижню частину викладаємо шматочки птиці.
    Зверху по 2 скибочки сиру і кружечки огірків.
    Далі по кружечку помідора і по 2 скибочки бекону.
    Зверху листя салату і соус барбекю.
    Потім посипаємо хрусткою цибулькою і накриваємо верхньою частиною булочки.