Інгредієнти:
Оливкова олія 4 ст ложки.
Масло волоського горіха 2 ст ложки.
Білий винний оцет 1 ч ложка.
Суміш перців, сіль.
Спосіб приготування:
Птицю вимити, нарізати порційно і відбити молоточком в пакеті. Дуже зручно і головне чисто.
Далі замаринувати відбивні, додавши до них всі інгредієнти для маринаду.
Гарненько перемішати і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Помідор і огірочки ріжемо тонкими кружечками.
Бекон ріжемо впоперек на 2 рівні частини.
Салат миємо й рвемо руками.
Далі обсмажити філе індички на сковороді з 2 сторін до золотистого кольору і готовності м'яса. Смажимо приблизно 10хвилин.
На окремій сковороді обсмажуємо бекон з 2 сторін до рум'яної скоринки.
Булочки розрізаємо вздовж на 2 частини.
На нижню частину викладаємо шматочки птиці.
Зверху по 2 скибочки сиру і кружечки огірків.
Далі по кружечку помідора і по 2 скибочки бекону.
Зверху листя салату і соус барбекю.
Потім посипаємо хрусткою цибулькою і накриваємо верхньою частиною булочки.