Бабусині страви: "Бісквітні подушечки"

Бабусині страви: "Бісквітні подушечки"

Інгредієнти:

  • жовтки 5 шт.
  • цукрова пудра 100 г
  • вода 125 мл
  • олія рослинна 125 мл
  • борошно 320 г
  • розпушувач 10 г
  • білки 5 шт.
  • цукор 100 г
  • сир 500 г
  • жовтки 3 шт.
  • крохмаль кукурудзяний 1 ст. л. (15 г)
    лимонна цедра мелена 1 ч. л.
    ванільний цукор 1 ст.л.
    цукрова пудра 100 г
    сирний прошарок: (для прошарку підійде будь сир, крім зернистого. М'який в тубах, звичайний в пачках, а так само "Філадельфія, альметте, карат, маскарпоне, Рікотта")

  • Спосіб приготування:

    Для бісквіта збити жовтки з цукровою пудрою.
    Не перестаючи збивати влити рослинну олію і воду.
    Збиваємо до отримання ніжної емульсії.
    Всипати поступово борошно з розпушувачем.
    Білки збити з цукром до стійких піків.
    Білки поступово ввести в тісто.
    Для сирного прошарку сир розтерти з жовтками та цукровою пудрою.
    Додати ванільний цукор, крохмаль і лимонну цедру.
    У змащену маслом форму вилити бісквітне тісто.
    Сирну масу помістити в пакет з насадкою для крему, видавлювати поверх бісквітної маси у вигляді решітки.
    Випікати при 180 С* 35 хв.