Інгредієнти:
лимонна цедра мелена 1 ч. л.
ванільний цукор 1 ст.л.
цукрова пудра 100 г
сирний прошарок: (для прошарку підійде будь сир, крім зернистого. М'який в тубах, звичайний в пачках, а так само "Філадельфія, альметте, карат, маскарпоне, Рікотта")
Спосіб приготування:
Для бісквіта збити жовтки з цукровою пудрою.
Не перестаючи збивати влити рослинну олію і воду.
Збиваємо до отримання ніжної емульсії.
Всипати поступово борошно з розпушувачем.
Білки збити з цукром до стійких піків.
Білки поступово ввести в тісто.
Для сирного прошарку сир розтерти з жовтками та цукровою пудрою.
Додати ванільний цукор, крохмаль і лимонну цедру.
У змащену маслом форму вилити бісквітне тісто.
Сирну масу помістити в пакет з насадкою для крему, видавлювати поверх бісквітної маси у вигляді решітки.
Випікати при 180 С* 35 хв.