Інгредієнти:
Спосіб приготування:
На маленькому полум'ї нагріти вершки і поступово в них додати шоколад, поламаний на шматочки, цукрову пудру і масло, поварити до загустіння.
Залишити на ніч у холодильнику.
На наступний день збити масу (кімнатної температури) до піни.
Желатин приготувати згідно інструкції на упаковці, замінивши воду молоком, ввести в піну.
Форму викласти плівкою, щоб звисали краєчка.
Приблизно 1/4 піни вилити в форум і добре постукати форму по столу, щоб в піні не залишалися бульбашки.
Викласти печиво, трошки налити піни, наступним шаром розкласти розрізані навпіл банани (можна класти цілі), знову трошки налити піни.
Повторити печиво і банани, вилити піну, що залишилася. Накрити поверхню плівкою, щоб не потемніла, залишити на ніч у холодильнику.