Інгредієнти:
3 ст. л цукру
2 гр кориці
40 мл вершків
Спосіб приготування:
Збиваємо яйця з цукром. Потім додаємо усі інгредієнти до однорідної маси. Випікаємо наші налисники на добре розігрітій сковорідці.
Чистимо банани від шкірки та розрізаємо їх на 2 частини. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додаємо вершки, цукор, корицю та сіль.
Коли цукор стане схожим на карамель, викладаємо порізані банани. Нагріваємо банани по 1-3 хвилини з двох боків.
Налисники змащуємо карамельним соусом, викладаємо банани та завертаємо у вигляді трубочки. Перед подачею тарілку посипаємо корицею, а налиснички поливаємо розтопленим шоколадом.