Бабусині страви: "Бананове морозиво"

Бабусині страви: "Бананове морозиво"

Інгредієнти:

  • банани - 2 шт.
  • вершки (15-20%) - 100 г
  • лимонний сік - 1 ст. л.
  • цукрова пудра - 1 ст. л.

  • Банани почистити і нарізати невеликими шматками.
    Викласти їх в посудину, додати цукрову пудру і лимонний сік. Все збити блендером до однорідного стану.
    Потім до бананового пюре додати вершки і ще раз добре збити блендером.
    Після цього отриману суміш викласти в контейнер чи іншу посудину, розрівняти ложкою і покласти в морозильну камеру приблизно на 3 год. Для того, щоб у морозиві не утворилися кришталики льоду, протягом перших двох годин його слід кілька разів добре вимішати ложкою або збити блендером.
    При подачі морозиво присипати тертим шоколадом або подрібненими улюбленими горішками. Бананове морозиво готове