Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У соєве молоко влийте лимонний сік.
Стиглі банани очистіть і помніть виделкою. До бананового пюре додайте цукор, перемішайте, додайте суміш з соєвого молока і лимонного соку, перемішайте до однорідності.
Окремо змішайте сухі інгредієнти (борошно, сіль, розпушувач і тертий мускатний горіх).
У бананову масу всипте борошняну.
Почистіть і обсмажте мигдаль. Додайте в тісто, перемішайте.
Покладіть чорницю в тісто і акуратно перемішайте.
У застелену папером для випічки форму викладіть тісто.
Зверху посипте трішки розмоченими у воді мюслями.
Випікайте кекс в розігрітій до 175-180 °С духовці до готовності.
Готовому кексу дайте охолонути на решітці.
Соєве молоко можна замінити звичайним молоком.