Інгредієнти:
цукрова пудра за смаком
згущувач для сметани
банани
молочний шоколад
Спосіб приготування:
Молоко, мед, цукор, гашену соду, какао, масло змішати, сильно нагріти в мікрохвильовій печі або на плиті (підуть бульбашки, наче закипає).
Злегка збити віночком яйце, додати в тісто. Перемішуючи, поступово ввести борошно.
Борошна може знадобитися більше або менше, при замішуванні врахуйте, що при охолодженні тісто загусає.
Якщо борошна додасте більше ніж потрібно, розкочувати коржі буде складніше.
Ділимо тісто на 8 частин і розгортаємо дуже тонкі коржі. Деко змащуємо маслом, переносимо коржі за допомогою качалки.
Форму коржам надавати вже на листі, що б при переміщенні вони не деформувалися.
Проколюємо коржі в декількох місцях виделкою і випікаємо 5 хвилин при 175 градусах в добре прогрітій духовці.
Головне не перетримати коржі, тому що вони досить швидко пересушуються і згоряють.
Для крему - збити сметану з цукровою пудрою та згущувачем. Перемазувати коржі кремом і перекладати кружальцями бананів.
Коржі перекладати дуже обережно - вони дуже ламкі. Верх торту покрити розтопленим молочним шоколадом.
Відправити торт в холодильник мінімум на годинку.