Бабусині страви: "Баранячі реберця з пряними картопляними скибочками"

Бабусині страви: "Баранячі реберця з пряними картопляними скибочками"

Інгредієнти:

  • 500 грам баранячих реберець
  • 500 грам очищеної картоплі середнього розміру
  • 4 зубчики часнику
  • мелений чорний перець
  • велика морська сіль
  • розмарин
  • оливкове масло

  • Приготування:

    1. Реберця розрізаємо на окремі кісточки з м'ясом, натираємо сумішшю перцю, роздавленого часнику, розмарину, солі та олії. Залишаємо на годину промаринуватися, потім на деку відправляємо в духовку.

    2.Картоплю чистимо, ріжемо на дольки, обмазуємо такою ж сумішшю, як і ребра, але без розмарину, розкладаємо на деку рівномірно і теж відправляємо в духовку. До готовності реберця і картоплю будуть запікатися приблизно одну годину (похибка від розміру залежать). У мене пішло 45 хвилин при 170 градусах на середній полиці в духовці.