Бабусині страви: "Бефстроганов класичний"

Бабусині страви: "Бефстроганов класичний"

Інгредієнти:

  • Яловичина для смаження (бажано, звичайно, вирізку) 600г
  • Рослинна олія 40 мл
  • Цибуля ріпчаста (100 г) 2 шт.
  • Сіль і перець за смаком
  • Борошно пшеничне 30 г
  • Петрушка 20 г
  • Кріп 20 г
  • Сметана 250 г

  • Спосіб приготування:

    М'ясо помити, очистити від сухожиль, нарізати упоперек волокон на скибочки товщиною 1,5-2 см. Шматочки м'яса відбити до товщини 0,5-1 см і нарізати соломкою.
    Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити її на рослинній олії до напівпрозорості.
    До цибулі додати м'ясо, посолити, поперчити і смажити на сильному вогні 5 хвилин, помішуючи.
    Коли м'ясо обсмажиться, додати до нього борошно, добре все перемішати і смажити ще 3 хвилини.
    Тепер додати сметану, розмішати і прокип'ятити протягом пари хвилин.
    Бефстроганов готовий!
    Тепер готуємо до нього пюрешечку - і наша ідеальна вечеря готова!