Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М'ясо помити, очистити від сухожиль, нарізати упоперек волокон на скибочки товщиною 1,5-2 см. Шматочки м'яса відбити до товщини 0,5-1 см і нарізати соломкою.
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити її на рослинній олії до напівпрозорості.
До цибулі додати м'ясо, посолити, поперчити і смажити на сильному вогні 5 хвилин, помішуючи.
Коли м'ясо обсмажиться, додати до нього борошно, добре все перемішати і смажити ще 3 хвилини.
Тепер додати сметану, розмішати і прокип'ятити протягом пари хвилин.
Бефстроганов готовий!
Тепер готуємо до нього пюрешечку - і наша ідеальна вечеря готова!