Бабусині страви: "Бекон з чорносливом"

Бабусині страви: "Бекон з чорносливом"

Інгредієнти:

  • чорнослив без кісточок: 10 шт.
  • бекон: 10 шматочків
  • твердий сир: 100 г
  • зелена цибуля: для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    1. Чорнослив помити і залити окропом на 10-15 хвилин, щоб він розм’як і набух. Тоді воду злити, а чорнослив просушити паперовими рушничками.

    2. Сир натерти на дрібній тертці і нафарширувати ним чорнослив.

    3. Загорнути чорнослив у шматочки бекону, скріпити зубочистками і покласти в духовку чи мікрохвильову піч на кілька хвилин (сир повинен розплавитися, а сало підрумянитися).

    4. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Викласти на неї рулетики й подати гарячими. Ідеальна закуска!