Бабусині страви: "Брюссельська капуста з шампіньйонами"

Бабусині страви: "Брюссельська капуста з шампіньйонами"

Інгредієнти:

  • брюссельська капуста (морожена) - 1 кг
  • шампіньйони - 500 г
  • часник - 2-3 зубці
  • оливкова олія - 2 ст. ложки
  • лимонний сік - за смаком
  • кунжутне насіння - для посипання

  • Спосіб приготування:

    Брюссельську капусту розморозьте і розріжте навпіл. Тушкуйте капусту на оливковій олії, додайте подрібнений часник.

    Гриби дрібно поріжте і обсмажте на іншій сковорідці до готовності.

    Перемішайте капусту і гриби, тушкуйте 2-3 хвилини. Додайте лимонний сік і кунжутне насіння.