Бабусині страви: "Бутерброди з грибами"

Бабусині страви: "Бутерброди з грибами"

Інгредієнти:

  • 1 батон
  • 90 гр. грибів свіжих або морожених
  • 5 ст. ложок масла вершкового
  • 1 голівка цибулі ріпчастої (великої)
  • 200 гр. чіпсів гострих сирних,
  • 50 гр. сиру
  • оливки і маслини без кісточок
  • перець солодкий різного кольору
  • перець мелений
  • сіль

  • 1. З батона зріжте скоринки, наріжте його уподовж широкими скибочками завтовшки 5 мм.і виїмкою для печива.
    2. Виріжте кружечки.
    3. Обсмажте кружечки з обох боків на маслі до хрусткої скориночки.
    4. Гриби і цибулю дрібно наріжте.
    5. Обсмажте на олії цибулю, додайте гриби і тушкуйтевсе разом протягом 15-20 хв. Маса повинна вийти соковитою.
    6. Посоліть, поперчіть і додайте розкришені чіпси.
    7. Змастіть хлібні кружечки грибною масою, оформіть бутерброди нарізаними колечками оливок і маслин, шматочками стручків перцю різних кольорів і посипте тертим сиром.