Бабусині страви: "Бутерброди з шампіньйонами і беконом"

Бабусині страви: "Бутерброди з шампіньйонами і беконом"

Інгредієнти:

  • шампіньйони: 200 г.
  • бекон сирокопчений: 200 г.
  • сир плавлений м’який: 150 г
  • хліб білий: 12 скибок

  • Спосіб приготування:

    1. Шампіньйони помити, обсушити, відрізати ніжки, а шапочки наповнити плавленим сиром.

    2. Бекон нарізати тоненькими шматочками і загорнути в них шампіньйони. За допомогою зубчисток прикріпити гриби до шматочків хліба.

    3. Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти бутерброди і запікати в духовці, розігрітій до 180 С 5-7 хвилин.

    * Шампіньйони краще обирати невеликого розміру. Солити їх не потрібно, щоб не почали пускати сік.

    * Форму для запікання і скибочки хліба за бажанням можна змастити маслом.