Страва для поціновувачів гострої і ароматної мексиканської кухні.
Інгредієнти:
Цибулю очистити і порізати кубиками.
Перець чілі, очищений від насіння і часник подрібнити ножем.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і порізати короткою соломкою.
М’ясо очистити від плівок і нарізати невеликими кубиками або пропустити через м’ясорубку.
Цибулю та часник трошки обсмажити до прозорого стану.
Потім викласти м’ясо і смажити на великому вогні, час від часу помішуючи, приблизно 15 хв.
До обсмаженого м’яса додати болгарський перець, перець чілі і спеції (орегано, зіра, гострий перець). Посолити, перемішати і смажити 5 хв.
Після цього додати подрібнені помідори (без шкірки) і, щоб зробити страву рідшою, трохи води (я додала 100 мл). Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні приблизно 40 хв. (до м’якості м’яса).
Страву при потребі досолити, додати дрібку цукру, квасолю (без рідини), перемішати і тушкувати все разом ще 5-10 хв.
До страви додати порізану зелень петрушки і відставити з вогню. Чілі кон карне готове.