Бабусині страви: "Цибулевий клопс"

Бабусині страви: "Цибулевий клопс"

Інгредієнти:

  • Яловичина 225 г
  • Лук 1 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Борошно 1 ч.л.
  • Вода 60 мл.
  • Масло для смаження
  • сіль
  • перець


  • Спосіб приготування:

    М'ясо нарізати на порційні шматки, злегка відбити і обсмажити на олії з обох боків.
    Перекласти в каструлю і обсмажити в цьому маслі цибулю.
    Перекласти цибулю до м'яса. Залити м'ясо гарячою водою, посолити, поперчити.
    Закрити кришкою і тушкувати 50-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати сметану змішану з борошном.
    Протушкувати 8-10 хвилин на малому вогні.