Бабусині страви: "Cирник з курагою та родзинками"

Бабусині страви: "Cирник з курагою та родзинками"

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • борошно: 3 стак
  • цукрова пудра: 1 стак
  • яйця: 1 шт
  • жовтки: 2 шт
  • какао: 2 ст.л
  • маргарин: 1 пачка
  • порошок до печива в пачці: 0,5 шт
  • Для сирного шару:
  • сир домашній: 1 кг
  • яйця: 8 шт
    масло: 200 г
    крохмаль: 2 ст.л
    цукор: 0,5 кг
    курага: 100 г
    родзинки: 100 г

  • Спосіб приготування:

    1. Замісти тісто з усіх ігредієнтів. Розділити на дві чатсини. Поставити їх на деякий час в холодильник, щоб затверділи.

    2. Сир пермолоти на мясорубці. Додати жовтки, розтерті з цукром, масло та крохмаль. Добре вимішати. Додати родзинки та курагу. Білки збити в круту піну, додати в сир та легко вимішати.

    3. Натерти одну частину тіста на тертці в деко, змащене олією. Зверху викласти сирну масу. Друг частину тіста потерти зверху. Випікати до готовності при 180 градусах.