Бабусині страви: "Цитрусові курячі крильця"

Бабусині страви: "Цитрусові курячі крильця"

Інгредієнти:

  • курячі крила - 1 кг
  • апельсин - 1 шт
  • грейпфрут - 1 шт
  • лайм - 1 шт
  • часник - 3 зубці
  • кмин - 2 ч. ложки
  • оцет - 1 ст. ложка
  • цукор - 40 г
  • чорний мелений перець - 2 дрібки
  • сіль - 3 дрібки
  • олія - 1 ст. ложка

  • Спосіб приготування:

    Пропущений через прес часник змішайте з сіллю і перцем.

    Курячі крильця помийте, обсушіть паперовим рушником і натріть приготовленою сумішшю. Поставте в холодильник на 2 години.

    З апельсина тонко зніміть шкірку і поріжте соломкою.

    Змішайте сік грейпфрута, сік лайма, цукор, оцет, кмин і цедру апельсина. Варіть на слабкому вогні 25-30 хвилин.

    На змащене олією деко викладіть курячі крильця. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 20-30 хвилин.

    Готові крильця подавайте гарячими, поливши цитрусовим соусом.