Бабусині страви: "Цвітна капуста"

Бабусині страви: "Цвітна капуста"

Інгредієнти:

  • Капуста 500 г.
  • Хліб білий 80 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Масло вершкове 40 г.
  • Лимонна кислота 1/4 ч.л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Петрушка 1 ст.л.

  • Спосіб приготування:

    В деку змішуємо розтоплене вершкове масло, петрушку, перець і змішуємо з нарізаними шматочками хліба.
    Ставимо в розігріту духовку до 180*С і запікаємо 6-8 хвилин.

    Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, заливаємо водою, додаємо лимон, солимо і відварюємо 5 хвилин.

    Змішуємо готову капусту з грінками і нарізаним вареним яйцем. Збризгуємо вершковим маслом і подаємо до столу гарячу.

    Час приготування 20 хвилин.