Бабусині страви: "Десерт семіфредо з ягодами"

Бабусині страви: "Десерт семіфредо з ягодами"

Інгредієнти:

  • яйця: 2 шт.
  • вершки 35%: 250 мл
  • цукор: 30 г.
  • горіхи: жменя
  • ягоди (полуниці, смородина, чорниці): жменя + для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити до міцної піни. Жовтки збити з цукром до утворення світлої маси. Вершки збити до стану густого крему. Поєднати в одній мисці всі три маси: збиті з цукром жовтки, збиті білки і збиті вершки. Акуратно перемішати.

    2. В отриману масу додати приготовані наповнювачі: горіхи, ягоди, порізані полуниці. Акуратно перемішати.

    3. Змастити форму невеликою кількістю вершкового масла і викласти харчовою плівкою. Отриману масу перелити у форму і поставити в морозилку мінімум на 5 годин. Потім дістати з морозилки десерт семіфредо, витягнути з форми і прикрасити ягодами і фруктами за своїм смаком.