Бабусині страви: "Домашні картопляні пиріжки з капустою"

Бабусині страви: "Домашні картопляні пиріжки з капустою"

Що може бути краще за домашні картопляні пиріжки з капустою? Легкі в приготуванні, чудово підійдуть для обіднього столу.

Інгредієнти:

  • картопля 1 кг
  • яйця 2 шт
  • мука, сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Відваріть картоплю, охолодіть і добре помніть.

    2. Розітріть картоплю руками, так щоб не було грудок, додайте яйця, сіль, муку і замісіть тісто (має бути таке як на вареники). Пиріжки ліпити треба відразу, якщо тісто постоїть, може стати рідшим.

    2. Зробіть в тіста валик, наріжте на шматочки. Розмір частин залежить від того, якої величини пиріжки ви хочете.

    3. Смажити потрібно в невеликій кількості олії, готові пиріжки викладати на паперовий рушник.

    Начинка:

    Поріжте цибулю кубиками, підсмажте на олії, додайте квашену капусту, поперчіть, додайте лавровий листок.

    Така начинка традиційна зимою, зараз краще підійде начинка з вареного яйця та зеленої цибулі.