Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Замішуємо тісто. Дріжджі розмішуємо з трьома столовими ложками теплого молока, додаємо трішки борошна і залишаємо на пів години настоятися.
2. Решту борошна змішуємо з однією половиною порції вершкового масла, сіллю, цукром і молоком, ретельно все перемішуємо та додаємо до опари.
3. Тісто накриваємо рушником та ставимо в прохолодне місце на дві години.
4. Тісто розкачуємо прямокутником, розкладаємо по ньому подрібнене масло, загинаємо бокові сторони в середину. Розкачуємо тісто, складаємо втроє і знову розкачуємо. Потім знову складаємо втроє і ставимо на 20 хвилин в холодильник. Повторюємо усе два рази.
5. коли тісто готове, розкачуємо тісто прямокутником завтовшки три міліметри, розрізаємо на 12 рівних трикутничків.
6. В кожний трикутник кладемо по 2 часточки білого шоколаду, закручуємо трубочкою починаючи з вузької сторони.
7. Кладемо їх на форму для випікання та випікаємо в розігрітій до 200 С духовці біля 20 хвилин.