Бабусині страви: "Домашні шпроти"

Бабусині страви: "Домашні шпроти"

Інгредієнти:

  • 350 гр дрібненької рибки (мойва)
  • 200 мл чайної зварки (3 ч. л чорного чаю)
  • 3 ст. л соняшникової олії
  • чорний перець
  • базилік
  • розмарин
  • тмин
  • лимонний сік
  • лавровий листок
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Рибку очищаємо та солимо.
    2. Чайну зварку проціджуємо.
    3. Змішуємо 100 мл заварки з лимонним соком, спеціями (всього по дві щіпки) та маслом, заливаємо всім цим нашу рибку.
    4. Викладаємо рибу шарами в форму та поливаємо її залишками нашої заправки.
    5. Додаємо лавровий листок.
    6. Ставимо її в духовку при температурі 110 С на 30 хвилин.