Бабусині страви: "Домашні вафлі"

Бабусині страви: "Домашні вафлі"

Інгредієнти:

  • борошно - 1/4 склянки
  • розтоплене вершкове масло - 1/2 склянки
  • жовтки – 4 шт
  • цукор - ½ склянки
  • молоко – 1 склянка
  • білки – 8 шт
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Охолоджене розтоплене масло розтерти до білого кольору, поступово додаючи жовтки, цукор, борошно, молоко.

    2. Ретельно і тривало вимішувати тісто.

    3. Обережно, помішуючи зверху вниз, потрохи додавати збиті білки, сіль (можна і терту цедру лимона або ванілін).

    4. Випікати в гарячій духовці, перевертаючи у формі. Або якщо є можливість запікати вафлі у вафельниці.

    5. Скрутити ще теплі вафлі трубочкою та подавати з цукром, вершками або варенням.