Бабусині страви: "Домашня ковбаска"

Бабусині страви: "Домашня ковбаска"

Інгредієнти:

  • свинина: 1 кг
  • часник: 2 зубці
  • сало: 200 г
  • свині кишки: 3-4 шт.
  • бульйон: приблизно 0,5 л
  • смалець чи жир, сіль, спеції, чорний мелений перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Свинину подрібнити в м’ясорубці. Часник натерти на терку, сало дрібно порізати. Додати в свинину сіль, перець, спеції, сало з натертим часником, залити теплим бульйоном. Все перемішати.

    Начинити отриманою масою свинячі кишки, закрутити їх через кожні 15-20 см. Кінці ковбасок зв’язати. Ковбаски відварити в підсоленій воді 20 хв.

    Сковорідку розігріти, посмажити ковбаски на смальці чи жирі до готовності.

    * Перед подачею на стіл ковбаски можна полити залишками жиру – вони будуть більш ароматні.