Бабусині страви: "Фаршировані чері"

Бабусині страви: "Фаршировані чері"

Інгредієнти:

  • помідори чері: 30 шт.
  • моцарела: 1 склянка
  • арахіс: ½ склянки
  • базилік: 1 пучок
  • петрушка: 1 пучок
  • часник: 1 зубчик
  • оливкова олія : 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Помідори чері помити, обсушити, зрізати верхню частину і вибрати м’якоть.

    2. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Викласти її в чашу блендера разом з арахісом, почищеним часником, дрібкою солі та чорного меленого перцю. Збити все до однорідної маси.

    3. Додати до суміші оливкову олію і ще раз збити на найменшій швидкості.

    4. Ретельно перемішати отриману суміш з моцарелою і начинити цією начинкою помідори.

    * Закуску можна відразу подавати до столу, але краще протягом кількох годин витримати її в холодильнику.

    * Моцарелу можна замінити бринзою. Якщо сир занадто твердий, можна додати 1-2 ложки сметани або м’якоті з помідорів.