Бабусині страви: "Фаршировані кальмари"

Бабусині страви: "Фаршировані кальмари"

Морепродукти – дуже корисна їжа , яка містить безліч вітамінів і мінералів , що необхідні для людини. Фаршировані кальмари не лише корисна, а й неймовірно смачна страва.

  • Інгредієнти:
    4 кальмара
    300 г печериць
    2 ст.л. вершкового масла
    1 цибуля
    100 г шинки
    2 зварених круто яйця
    150 г сиру
    кріп
    2 ст.л. майонезу
    2 зубчики часнику
    сіль, перець
    200 г сметани

  • Приготування фаршированих кальмарів:

    Тушки кальмарів промити, видалити плівки.
    Дрібно нарізати цибулю та гриби. Нарізати кубиками шинку. На вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби, перемішати готувати близько 10 хвилин.
    Варені яйця натерти на тертці. Змішати гриби з цибулею з яйцями і шинкою. Додати дрібно нарізаний кріп, натертий сир, часник і 2 ст.л. майонезу.
    Отриманим фаршем наповнити тушки, сколоти зубочисткою і укласти у форму для запікання.
    Сметану посолити і приправити перцем, полити кальмари зверху. Поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин.
    Готові кальмари можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді, нарізавши кружечками. Фаршировані кальмари готові.