Бабусині страви: "Фаршировані курячі гомілки"

Бабусині страви: "Фаршировані курячі гомілки"

Інгредієнти:

  • курячі гомілки:8-шт
  • печериці - стліьки, щоб вистачило нафарширувати гомілки
  • цибуля:1-шт
  • рослинна олія для смаження
  • твердий сир:200-г
  • сіль
  • перець
  • приправи до курки

  • Спосіб приготування:

    З гомілок обережно витягти кісточки, залишаючи шкірку та м'ясо.
    Гриби посмажити з цибулькою до готовності.
    Сир потерти на крупній тертці та змішати з грибами з цибулею.
    Кожну гомілку посолити, поперчити, приправити приправами до смаку та нафарширувати отриманою масою.

    Викласти гомілки на деко, змазане рослинною олією та відправити в розігріту на 180 градусів духовку.
    Випікати до готовності (40-60 хвилин).
    Якщо вам не подобається шкріка на гомілках, можеет випікати просто так, але якщо бажаєте отримати хрустку запечену скоринку - намажте кожну гомілку майонезом (не дуже густо), тоді вона гарно пропечеться і буде дуже смачною.
    Подавати з картопляним пюре та овочевими салатиками.