Інгредієнти:
Спосіб приготування:
З гомілок обережно витягти кісточки, залишаючи шкірку та м'ясо.
Гриби посмажити з цибулькою до готовності.
Сир потерти на крупній тертці та змішати з грибами з цибулею.
Кожну гомілку посолити, поперчити, приправити приправами до смаку та нафарширувати отриманою масою.
Викласти гомілки на деко, змазане рослинною олією та відправити в розігріту на 180 градусів духовку.
Випікати до готовності (40-60 хвилин).
Якщо вам не подобається шкріка на гомілках, можеет випікати просто так, але якщо бажаєте отримати хрустку запечену скоринку - намажте кожну гомілку майонезом (не дуже густо), тоді вона гарно пропечеться і буде дуже смачною.
Подавати з картопляним пюре та овочевими салатиками.