Бабусині страви: "Фаршировані макарони"

Бабусині страви: "Фаршировані макарони"

Ця закуска прикрасить будь-який стіл і стане дуже ситною вечерею для усіх членів вашої родини, тому, що таких чудових ракушок можна з'їсти ціле морське дно.

  • Інгредієнти:
    100 гр макаронів (ракушка)
    1 цибулина
    50 гр шампіньйонів
    50 гр бекону
    200 гр картоплі
    сіль
    чорний перець

  • Спосіб приготування:

    Макарони відварюємо у злегка підсоленій воді до повної готовності.
    Обсмажуємо подрібнену цибулю в невеликій кількості оливкової олії, потім додаємо нарізані на часточки шампіньйони та бекон. Обсмажуємо усе близько 10 хвилин на маленькому вогні.
    Відварюємо картоплю, додаємо суміш цибулі та грибів до картоплі, все добре перемішуємо, додаємо сіль і перець та начиняємо наші макарони.
    Перед подачею ракушки можна прикрасити зеленню петрушки або кропу.