Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Перець миємо, зрізаємо верхівку і акуратно чистимо від насіння.
2. Варимо рис в підсоленій воді до напівготовності.
3. Дрібно ріжемо цибулю і злегка обсмажуємо в олії.
4. Викладаємо в сковороду фарш і злегка обсмажуємо, постійно помішуючи.
5. Додаємо в сковороду рис і склянку томатного соку, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні близько 5 хвилин.
6. Заповнюємо перці фаршем з рисом.
7. Викладаємо їх у каструлю з товстим дном, додавши невелику кількість соняшникової олії.
8. Заливаємо перець рештою томатного соку, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 40 хвилин.
9. Подаємо фарширований перець зі сметаною і соусом.
Порада: томатний сік можна замінити кетчупом або томатною пастою, розведеними водою.