Інгредієнти:
1. Вимийте фрукти. Ополосніть окропом.
2. Очистіть апельсини від шкірки. Розділіть на часточки. Видаліть у кожної плівочки. М'якоть наріжте на шматочки.
3. Зріжте шкірку зківі і яблук. Наріжте на невеликі трикутники.
4. Наколітьшматочки фруктів на шпажки.
5. Цукор з маслом і сік половинки лимона розтопіть, помішуючи, поки не утвориться густий сироп.
6. Розбавте сироп ромом і соком другої половинки лимона. Додайте приправи.7. Опустіть в сироп на 3-4 секунди шпажку з фруктами і кілька разів її поверніть.
8. Приберіть шпажки в холодильник на 20 хв.
9. Подавайте фрукти охолодженими.