Бабусині страви: "Фруктовий салат з куркою та креветками"

Бабусині страви: "Фруктовий салат з куркою та креветками"

Інгредієнти:

  • філе курячої грудки 1 шт.
  • креветки варені 150 г
  • яблуко 2 шт.
  • селера 3 стебла
  • виноград 1 гроно
  • листя салату
  • майонез 1 ст. л.
  • соус чилі солодкий 1-2 ч. л.
  • сіль
  • перець

  • Спосіб приготування:

    Курячу грудку відварити, остудити, нарізати невеликими шматочками.
    Креветки нарізати шматочками або взяти дрібні коктейльні.
    Очищене яблуко (краще кисле) нарізати соломкою.
    Черешки селери нарізати тонко упоперек.
    Виноградинки нарізати уздовж на 4 частини, витягнути кісточки.
    Всі інгредієнти змішати заправити соусом з майонезу і солодкого соусу чілі, викласти порційно на листя салату, підсолити за бажанням, поперчити.