Бабусині страви: "Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами"

Бабусині страви: "Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами"

Інгредієнти:

  • гарбуз: 1 шт. (приблизно 1 кг)
  • яблука: 2-3 шт.
  • мандарини: 2-3 шт.
  • цукор: 200 г.

  • Спосіб приготування:

    М’якоть гарбуза порізати невеликими кубиками, викласти у посудину для тушкування і перемішати зі 150 г цукру. Залишити на годину, щоб м’якоть гарбуза просочилася цукром і пустила сік.

    Яблука порізати скибочками. Мандарини почистити від шкірки і розібрати на дольки. Додати яблука і мандарини до гарбуза, перемішати, зверху посипати залишками цукру.

    Поставити посудину у розігріту до температури 200˚ С духовку. Тушкувати приблизно 2 години. Вимкнути духовку, а тушкований гарбуз залишити у ній ще на деякий час.