Бабусині страви: "Глазуровані курячі крильця"

Бабусині страви: "Глазуровані курячі крильця"

Інгредієнти:

  • курячі крильця - 10-12 шт
  • соєвий соус - 0,5 склянки
  • мед - 0,5 склянки
  • часник - 2 зубці
  • імбир (подрібнений) - 2 ст. ложки
  • порошок «П'ять спецій» - 0,5 ч. ложки
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • рослинна олія - для змащування деко

  • Спосіб приготування:

    У невеликій каструльці змішайте соєвий соус, мед, часник, імбир і порошок «П’ять спецій». Доведіть до кипіння на середньому вогні. Уменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще п’ять хвилин. Трохи остудіть.

    Нагрійте духовку до температури 200 °C.

    Викладіть курячі крильця на деко, застелене фольгою і змащене олією. За допомогою пензлика змастіть крильця приготованою глазур’ю.

    Запікайте 10 хвилин, потім знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин. Знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин або до коричневого кольору (до готовності).