Бабусині страви: "Глазурований язик"
2 трав. 2024 17:02:00

Інгредієнти:
язик яловичий варений: 1 шт.мед рідкий: 1 ст. ложкамелений імбир: 1 ч. ложкамускатний горіх: 1 ч. ложкасуха гірчиця: 1 ч. ложкакориця: ½ чайної ложкипаприка: ½ ч. ложкицукор: ½ ч. ложки
Спосіб приготування:
1. Змішати мед, імбир, мускатний горіх, суху гірчицю, корицю, паприку та цукор. Ретельно розтерти все до однорідної маси. Натерти цією масою язик з усіх сторін.
2. Форму для випічки застелити фольгою і викласти на неї язик. Запікати в духовці, розігрітій до 180 °С, годину. Глазурований язик охолодити, нарізати і подавати до столу.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!