Бабусині страви: "Голубці в мультиварці"

Бабусині страви: "Голубці в мультиварці"

Ви любите домашні голубці? Приготуйте їх в мультиварці і переконайтеся в тому, наскільки це легко і просто. А самі голубці виходять нітрохи не гірше, ніж приготовані традиційним способом.

Інгредієнти:

  • 700 грам фаршу (наприклад, свинячого)
  • 1,5 склянки рису
  • 1 качан білокачанної капусти
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • Чорний перець
  • Сіль
  • Соняшникова олія

  • Спосіб приготування:

    1) Вирізаємо качан з качана капусти. Відварюємо капусту в підсоленій воді. Потім розбираємо капусту на листя і зрізаємо акуратно з них потовщення.
    2) Дрібно ріжемо очищену цибулю. Чистимо моркву. Миємо її, натираємо на тертці і обсмажуємо разом з цибулею на соняшниковій олії до прозорості. Заливаємо рис окропом в чаші для мультиварці і залишаємо його в режимі * підігрів * на годину часу. Тепер гарненько змішуємо разом відварений рис, обсмажену цибулю, свинячий фарш і сіль з перцем.
    3) Кладемо підготовлений фарш на кожен капустяний лист, згортаємо їх конвертиком. Складаємо голубці в чашу для мультиварки, заливаємо водою, солимо, перчимо, додаємо решту обжарку і ставимо в мультиварці режим * гасіння * на дві години.

    Готові голубці подаємо до столу!