Бабусині страви: "Голубці з начинкою з тертої картоплі в мультиварці"

Бабусині страви: "Голубці з начинкою з тертої картоплі в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Яйце
  • Спеції, сіль
  • Картопля
  • Соняшникова олія
  • М'ясний фарш
  • Кочан капусти
  • Цибуля
  • Сметана
  • Морква
  • Болгарський перець
  • Помідор

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Пропорції не пишу, оскільки готую все на око. Опускаємо в окріп качан капусти, проварюємо його кілька хвилин. Потім ділимо капусту на листочки. Можна знову її опустити в окріп, після того як знімемо верхній шар.

    Крок другий. Обсмажуємо на соняшниковій олії в сковорідці болгарський перець, помідори, моркву і цибулю.


    Крок третій. Чистимо картоплю, натираємо його на дрібній тертці, посипаємо сіллю з перцем за смаком. Додаємо кілька ложок сметани.

    Крок четвертий. Змішуємо картоплю, яйце, м'ясний фарш і половину обсмажених овочів. Вийшла начинка для голубців.

    Крок п'ятий. Викладаємо начинку ложкою на капустяний лист, згортаємо голубці конвертиком, кладемо їх у чашу мультиварки в кілька шарів.

    Крок шостий. Змішуємо залишилися обсмажені овочі з двома столовими ложками сметани і склянкою води. Заливаємо приготовленим соусом голубці в мультиварці.

    Крок сьомий. Готуємо голубці з картопляною начинкою 2:00 в режимі * гасіння *.