Бабусині страви: "Голубці з селерою"

Бабусині страви: "Голубці з селерою"

Інгредієнти:

  • 1 капустина (близько1 кг.)
  • 1 склянка рису
  • 2 кореня селери
  • 2 морквини
  • 2 цибулини
  • 1 корінь петрушки
  • 100 гр.олії
  • сіль
  • перець

  • Приготування:

    1.У капусти виріжте середину, опустіть качан у кип'яток і залишіть, поки не вистигне.
    2. Розберіть капусту на окремі листочки. На кожен листочок викладіть фарш і загорніть у вигляді конвертиків.

    Приготування фаршу:

    1. Рис відваріть і вистудіть.
    2. Цибулю дрібно поріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору.
    3. Додайте решту овочів, натертих на крупній тертці і тушкуйте до м'якості.
    4. Овочі змішайте з рисом.
    5. Посоліть, поперчіть і ретельно вимішайте.

    Голубці залийте підсоленим кип'ятком і тушкуйте до готовності. Подавайте з томатним соусом.