Бабусині страви: "Гострий томатний суп"

Бабусині страви: "Гострий томатний суп"

Інгредієнти:

  • яловичий бульйон - 500 мл
  • квасоля у власному соку - 500 г
  • томатне пюре - 500 г
  • олія - 40 мл
  • цибуля - 2 шт.
  • мелений перець чилі - 2ч. л.
  • зелень (будь-яка)
  • сіль (за смаком)
  • сметана (за смаком)

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю поріжте четвертькільцями і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору.

    2. Додайте томатне пюре. Готуйте на невеликому вогні кілька хвилин.

    3. Додайте квасолю і тушкуйте ще 20 хвилин без кришки.

    4. Бульйон доведіть до кипіння і влийте в томатну суміш. Посоліть і поперчіть за смаком.

    5. В кінці приготування додайте подрібнену зелень.

    6. Подавайте зі сметаною.