Бабусині страви: "Гречаний суп"

Бабусині страви: "Гречаний суп"

Інгредієнти:

  • курятина - 600 г
  • крупа гречана - 1/2 склянки
  • картопля - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • корінь петрушки - 1 шт.
  • сіль за смаком
  • олія соняшникова - 1 ст. ложка

  • Спосіб приготування:

    1. Мясо промити, покласти в каструлю варитися на 20 хвилин. Гречану крупу перебрати і промити.

    2. Цибулю та моркву порізати. Обсмажити в олії спочатку цибулю, потім додати моркву.

    3. Мясо вийняти з бульйону, порізати на шматочки та повернути в каструлю. Корінь петрушки та картоплю порізати, покласти в каструлю. Поварити 10 хвилин, додати гречану крупу. Варити ще 10 хвилин, потім додати цибулю з морквою. Посолити, варити ще 10-15 хвилин.

    4. Подавати можна із зеленню та сметаною.