Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Робимо засмажку з цибулі і моркви.
2. Додаємо мелену паприку, чим більше, тим краще. Вона надає страві і наваристість, і густоту, і характерний колір. Це фішка угорської кухні. Там паприка додається в багато страв і причому не щіпкою, а столовими ложками.
3. Далі закидаємо болгарський перець, помідори, нарізані кубиками, і розбавляємо цю Ідилію томатною пастою або соусом. Зажарка готова.
4. У киплячий бульйон / воду закладаємо нарізану картоплю.
5. Даємо картоплі закипіти і відправляємо до нього зажарку і промиту гречку.
6. Через 15-20 хвилин додаємо спеції (лаврове листя, перець горошком). А через пару хвилин - нарізану зелень. Вимикаємо суп і даємо трохи настоятися.