Бабусині страви: "Гриби, фаршировані рисом"

Бабусині страви: "Гриби, фаршировані рисом"

Інгредієнти:

  • Печериці 250 г.
  • Рис 30 г.
  • Петрушка корінь 30 г.
  • Сухарі 2 ст.л.
  • Масло рослинне 30 мл.

  • У грибів середнього розміру з круглим капелюшком вирізати ніжку так, щоб капелюшок залишалася цілою.
    Ніжки дрібно нарізати поперек волокон і тушкувати в рослинній олії разом з натертою петрушкою.
    Додати варений рис, сіль.
    На капелюшки грибів посипати трохи солі, наповнити їх фаршем, посипати сухарями і укласти у вогнетривкий посуд або форму, змащену маслом. Запікати при температурі 190*С 20 хвилин.

    Час приготування 30 хвилин.