Бабусині страви: "Грибні капелюшки з сиром"

Бабусині страви: "Грибні капелюшки з сиром"

Інгредієнти:

  • печериці
  • олія для смаження
  • сіль
  • перець
  • майонез
  • сир твердий або плавлений

  • Спосіб приготування:

    1. Віддалити капелюшки грибів від ніжок. Капелюшки відварити протягом 5-10 хвилин у підсоленій воді. Це робимо для того, щоб при запіканні вони виділяли менше рідини. Капелюшки можна запікати сирими, тоді потрібно буде тримати їх у духовці 20-25 хвилин.
    2. Викладаємо деко папером для випічки, змащуємо рослинною олією.

    3. Викладаємо капелюшки серединкою доверху. Солимо та перчимо. На кожну наносимо павутинку з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо 10-15 хвилин.
    4. З ніжок можна зробити начинку - пересмажити її з цибулькою та начинити капелюшки. Можна додати куряче філе до ніжок. Можна на капелюшок покласти кружальце ковбаски, а тоді сир. Спробуйте також із плавленим сиром.